ICV veu viable un govern local d'esquerres


  • Comparteix:

Joan Calderon, al centre

Joan Calderon, al centre

ICV-EUiA veu una oportunitat per formar un govern d'esquerres en les pròximes eleccions municipals, el maig de l'any vinent, després de l'anunci de Lluís Recoder de no repetir com a candidat a l'alcaldia. Pels ecosocialistes, els santcugatencs que votaven CiU no votaven el partit, sinó Recoder. El grup d'ICV-EUiA ha començat el curs polític amb la intenció de potenciar les polítiques d'ocupació i sostenibilitat com a full de ruta, també de cara al proper mandat.

Per a ICV-EUiA, el fet que Recoder no es presenti a les properes eleccions pot propiciar un canvi de forces en l'espectre polític municipal. El portaveu de la formació, Joan Calderon, ha afirmat que un govern d'esquerres amb ICV-EUiA és possible el proper mandat.

Joan Calderon

Hem d'engrescar els votants d'esquerra i l'única via possible per a un govern d'esquerres és que hi hagi ICV.


La formació local d'ICV creu que el projecte de Lluís Recoder ja està 'esgotat'. Els interessos empresarials i la mala promoció econòmica i d'ocupació són alguns dels símptomes que ho han demostrat, segons els ecosocialistes. Calderon ha assegurat que l'equip de govern no ha estat al costat dels qui més han patit la crisi i ha posat com a exemple de l'orientació del govern de CiU el Santcugatribuna o l'anunci al Financial Times, amb un cost de 20.000 euros.

Calderon ha explicat què s'ha de corregir durant el proper mandat.

Joan Calderon

No s'ha aturat la crisi, hi ha una manca de planificació en els equipaments. La gestió de Torre Negra és molt millorable.


Per a ICV-EUiA, l'habitatge i l'ensenyament també són temes en què s'ha de treballar en els propers mesos. El traçat pensat per l'equip de govern de la Ronda Sud, segons els ecosocialistes, és un dels factors que demostren la mala gestió en matèria ecologista i de planificació urbanística. Si finalment es tira endavant el projecte, ICV-EUiA ja adverteix que deixarà de donar 'suport incondicional' en els temes de Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.