Recoder: 'Catalunya necessita decidir el seu futur amb o sense l'Estat espanyol'


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que 'Catalunya necessita llibertat per decidir el seu futur amb o sense l'Estat espanyol'. Ho ha dit en un discurs al tradicional concert d'havaneres que CiU organitza cada any com a prèvia de la Diada de l'Onze de Setembre. Mar Endins ha estat el grup d'havaneres que ha ofert el concert la nit de divendres i al qual han assistit unes 600 persones a la plaça de l'Om.

CiU s'avança, amb aquest concert i un any més, als actes de la Diada, que enguany estan marcats per un fort component de confirmació nacional. L'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat el descans del tradicional concert d'havaneres per dirigir-se als ciutadans i fer un crit al sentiment catalanista durant la Diada Nacional de Catalunya. A més, ha recordat fragments crítics de la història del país per corroborar que, malgrat les dificultats, Catalunya, la seva llengua i la seva cultura continuen vives.

Lluís Recoder

Volem dir al món que som catalans i que existim. És la nostra identitat.



Recoder ha expressat, també, la seva voluntat que Catalunya pugui decidir el seu futur per sí mateixa i no hagi de dependre de l'Estat espanyol.

Lluís Recoder

El que volem és 'ésser', poder decidir el nostre futur i tenir les eines per decidir-ho.





El rebuig a la sentència que el Tribunal Constitucional va dictar sobre l'Estatut ha estat, també, una altra de les claus del seu discurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.