L'EMD viu la Diada recuperant la història d'un valldoreixenc en la Guerra de Successió


Temes relacionats

L'alcalde diu que el 28-N obrirà una 'nova etapa' basada en el dret a decidir (12/set/10)

Els partits commemoren la Diada amb la mirada posada en el 28-N i la sentència del TC (12/set/10)

Les entitats reivindiquen els drets del poble català en les ofrenes a Rafael Casanova (12/set/10)


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu

Una conferència sobre el paper del valldoreixenc Francesc Busquets en la Guerra de Successió ha centrat els actes de commemoració de l'Onze de Setembre organitzats per l'EMD de Valldoreix. La presidenta Montserrat Turu ha destacat la importància de la mobilització dels catalans en contra de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. L'oposició de CiU-Actuem s'ha sumat al discurs de Turu i ha dit que ja és hora de fer front comú en la defensa dels drets dels catalans. Mira el reportatge de l'Onze de Setembre a Cugat tv

Després de la conferència, a càrrec de Josep Lluís Martín Berbois, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha fet un discurs institucional en què ha destacat la importància de la mobilització del poble català després de la retallada de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional.

Montserrat Turu

Celebrem la capacitat de resistència del catalans el 1714. Aquest any l'especificitat ha estat la manifestació de Barcelona contra el TC.



L'oposició de CiU-Actuem ha donat suport al discurs de Turu. El seu portaveu, Josep Puig, ha apostat per fer front comú en la defensa dels drets dels catalans.


Josep Puig

És el moment que el poble de Catalunya es mobilitzi i es posiciona de manera valenta a favor del respecte als drets dels catalans.




Els actes de la Diada Nacional a Valldoreix, que han tingut lloc a la seu de l'EMD, han acabat amb una cantada dels himnes de Valldoreix i Catalunya amb la Coral Harmonia i un aperitiu popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.