Duran i Lleida critica que Recoder s'hagi ofert a Mas per ser conseller

Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 13/set/10 per Miquel Herrada

El portaveu de CiU al Congrés i líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha criticat l'actitud de Lluís Recoder per haver anunciat la seva disposició a ser conseller en un govern d'Artur Mas. En una entrevista a Rac 1, Duran ha dit que 'no és convenient' parlar encara de la composició d'un eventual govern i que la federació nacionalista s'ha de concentrar en explicar el seu programa a l'electorat.

Duran ha censurat la multiplicitat de veus al si de CiU i ha demanat que els dirigents que no siguin Artur Mas parlin el menys possible, especialment quan es tracta d''outsiders', en referència a l'eurodiputat nacionalista Ramon Tremosa.

Preguntat per l'anunci de Lluís Recoder de la setmana passada, Duran ha censurat que l'alcalde de Sant Cugat s'hagi sortit del guió oferint-se públicament per ser conseller d'un govern presidit per Mas. Són declaracions a Rac 1.

Josep Antoni Duran i Lleida

No és convenient que la gent aixequi el dit per dir que està a disposició per ser conseller. Ara no hem de parlar del govern.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Duran ha reclamat que CiU se centri en parlar de la crisi econòmica davant la manca d'efectivitat que, segons ha dit, tenen les mesures del govern de la Generalitat.