Miquel Quintana dóna suport a la postura de l'alcalde en relació a l'estació del TGV a Sant Cugat


  • Comparteix:

El representant a Sant Cugat de l’associació política Catalunya 2003, Miquel Quintana, ha volgut mostrar el seu suport a la postura de l’alcalde en relació a l'estació vallesana del TGV. Quintana considera que no es pot permetre que el Ministeri de Foment destini l’estació de Sant Cugat exclusivament al transport de mercaderies, i afegeix que la decisió presa beneficia la ciutat de Barcelona en detriment de les poblacions del seu entorn.

En un comunicat, Miquel Quintana acusa el govern central de prendre mesures equivocades que malmeten el nostre país. A més, el representant de la plataforma política Catalunya 2003 assegura que la decisió de Foment suposa un pas més en la desfiguració de les poblacions l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que s'utilitzen com a 'contenidors' de tot allò que li fa nosa a la ciutat de Barcelona.

Quintana considera que l'ús exclusiu per a mercaderies de l'estació del TGV a Sant Cugat no es pot permetre, tot i que es podria arribar a tenir en compte si també es garanteix el servei per a passatgers.

A banda d'aquest assumpte, Miquel Quintana reclama al Ministeri de Foment que resolgui prioritàriament 'el greu problema d'infraestructures i comunicacions' que, segons diu, pateix Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.