Front comú municipal perquè es reprenguin les obres d'enllaç entre l'AP7 i l'A2


Temes relacionats

Sant Cugat s'afegeix a la preocupació per la suspensió de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7 (30/jul/10)


  • Comparteix:

Vuit municipis del Baix Llobregat i del Vallès Occidental, entre ells Sant Cugat, uneixen les seves veus per reclamar a la conselleria d'Obres Públiques que faci pressió al ministeri de Foment per reprendre les obres de l'enllaç entre l'AP7 i l'A2. Representants de les vuit poblacions s'han reunit aquest dimecres a Castellbisbal per posar en comú els arguments que presentaran aquest dijous al conseller Joaquim Nadal. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha representat la nostra ciutat en aquesta trobada i ha subratllat que es tracta d'una obra 'clau' també per a l'activitat econòmica de Sant Cugat.

Aquesta infraestructura s'ha vist afectada per la retallada pressupostària que el ministeri de Foment va anunciar per reduir el dèficit públic de l'Estat espanyol. A finals d'agost, però, el ministeri va modificar l'anunci inicial ampliant la partida destinada i salvant algunes obres de la retallada, però amb l'absència de l'enllaç de Castellbisbal.

El tram en qüestió és un pont que enllaça l'autovia A2, a l'alçada de Castellbisbal, amb l'AP7 a l'alçada del Papiol. Segons els representants dels municipis afectats, és una connexió vital per a l'economia i la mobilitat d'una zona a cavall entre el Vallès Occidental i el Baix Llobregat i que soporta un important fluxe de vehicles.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una infraestructura 'clau' per la nostra ciutat.

Mercè Conesa

Tenim una visió àmplia del territori i entenem que és una infraestructura clau per a l'activitat econòmica de Sant Cugat


La importància de la infraestructura i l'avançat estat de les obres, que ja estaven executades al 70%, són alguns dels arguments que sostenen els municipis per demanar que es tornin a posar en marxa els treballs. De la mateixa manera, volen escoltar les raons del ministeri per aturar la construcció d'aquest enllaç entre dues de les vies més transitades de Catalunya. Castellbisbal, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, el Papiol, Corbera de Llobregat, Terrasa, Rubí i Sant Cugat són els vuit municipis que defensen la continuïtat de les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.