El PSC acusa l'equip de govern d'emmascarar l'endeutament de l'Ajuntament


Temes relacionats

Joly: 'Reduir l'endeutament dels ajuntaments no millorarà la situació econòmica de l'Estat espanyol' (14/set/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, assegura que Sant Cugat és un dels municipis més endeutats de Catalunya. Villaseñor critica que l'equip de govern parli de dades de fora del municipi per ocultar les de la ciutat i creu que l'executiu de CiU maquilla les dades d'endeutament de l'Ajuntament. Villaseñor ha reaccionat així a les paraules del tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, que ha criticat les mesures contra el dèficit públic del govern espanyol i les retallades imposades als ajuntaments.

Villaseñor comparteix que cal fer un replantejament del finançament municipal. El primer secretari del PSC afirma que els ajuntaments estan prestant serveis 'impropis' i reclama un augment dels recursos que reben els consistoris. Tot i això, Villaseñor assegura que aquesta no és l'única causa de la situació econòmica santcugatenca, i que això no justifica el 84% d'endeutament actual de la ciutat.

Villaseñor considera que el govern de CiU CiU 'emmascara' les xifres municipals parlant de la política econòmica del govern espanyol i criticant les dades estatals.

Ferran Villaseñor

El govern de CiU evita que es vegin les xifres econòmiques de la ciutat traient dades de fora del municipi.




El primer secretari socialista diu que té la intuïció que l'empresa municipal d'habitatge Promusa assumeix tasques que no li pertoquen, com la gestió del Mira-sol Centre, i que l'equip de govern l'utilitza per traspassar-li part de l'endeutament municipal. En aquest sentit, Villaseñor assegura que l'Ajuntament fa servir aquesta estratègia per 'maquillar' els comptes públics respecte l'endeutament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.