CIU situa Lluís Recoder en el número 14 d'una lllista de perfil marcadament sobiranista


  • Comparteix:

Convergència i Unió ha situat Lluís Recoder de número 14 a la llista amb què la federació nacionalista concorrerà a les eleccions al Parlament de la tardor. La candidatura, pendent d'aprovació pels socis d'Unió Democràtica dijous que ve, reforça el seu perfil sobiranista amb una renovació important de la majoria de candidats.

Convergència Democràtica de Catalunya ha aprofitat l'últim Consell Nacional abans de les vacances d'estiu per ratificar la seva aportació a la llista amb què la federació nacionalista concorrerà a les eleccions autonòmiques de la tardor.

Lluís Recoder, que puja del lloc 23 al 14 de la llista, s'ha felicitat per la confiança que ha depositat en ell, de nou, la federació:

Lluís Recoder

Crec que és una satisfacció representar la gent del Vallès


Convergència ha situat Felip Puig de número 3, el que s'entén com un reforç del sector sobiranista del partit. La formació ha volgut també fer una aposta per la renovació generacional i un 50% de la llista inclou noms com el diputat terrassens Josep Rull. També s'ha volgut donar un impuls fort a la presència de dones i entre els 15 primers llocs de la llista hi ha 6 dones. Entre les destacades hi ha Carme-Laura Gil, Josefina Cambra, Maria Eugència Cuenca i Glòria Renom.

Artur Mas ha destacat que es tracta d'una llista per guanyar les eleccions sota criteris de renovació:

Artur Mas

Hi ha molta gent nova i jove. Però no només és una renovació generacional sinó gent que s'incorpora de nou i que són gent signficada en alguns territoris i sectors de la nostra societat.


L'aposta de Mas pel sector sobiranista es completa amb la inclusió de dirigents com Lluís Corominas i Oriol Pujol, aquest últim secretari general d'Indústria i cinquè fill del president de la Generalitat.

No obstant, la llista de Mas també inclou noms de perfil nacionalment més 'moderats' com els consellers d'Economia, Francesc Homs, i d'Indústria, Antoni Fernández Teixidó.

D'aquesta manera, i llevat canvis d'última hora, els deu primers llocs de la llista encapçalada per Mas, els ocuparan Josep Antoni Duran Lleida (UDC), Felip Puig, Francesc Homs, Núria de Gispert (UDC), Ramon Camp, Marta Llorens (UDC), Antoni Fernández Teixidó, Lluís Corominas i, inicialment el democristià Jordi Casas, encara que aquest podria anar en un altre número posterior reservat a la federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.