L'exconseller Carles Solà s'adhereix al projecte de Solidaritat Catalana per la Independència


  • Comparteix:

Carles Solà va ser conseller del govern Maragall, entre 2003 i 2006

Carles Solà va ser conseller del govern Maragall, entre 2003 i 2006

L'exconseller d'Universitats i exrector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el santcugatenc Carles Solà, dóna suport a la proposta política de Solidaritat Catalana per la Independència que encapçala Joan Laporta. L'exconseller ha explicat a Cugat.cat que Solidaritat Catalana li sembla la proposta independentista més sòlida i ha destacat la seva esperança en què les formacions independentistes s'acabin unint abans de les properes eleccions.

El santcugatenc Carles Solà, que va ser conseller a proposta d'ERC de 2003 a 2006, va donar suport a Joan Laporta en les primàries de la nova formació, a principis de mes. A més, ha explicat que dóna ple suport a la que creu que és 'la millor proposta' electoral independentista. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Solà

Estic adherit a la proposta que fa Solidaritat Catalana. Dono suport al que crec que és la millor iniciativa independentista.



L'exconseller ha explicat que el full de ruta de Solidaritat Catalana per la Independència li sembla el més sòlid perquè, en cas que aconseguís majoria absoluta al Parlament, els diputats de la formació proclamarien la independència unilateralment i sotmetrien el poble de Catalunya a un posterior referèndum.


Carles Solà

Aquesta proposta reuneix les dues coses que crec necessàries com són tenir una estructura d'estat i estar dins de la UE.






Solà confia en què les altres propostes independentistes s'uneixin abans de les properes legislatives. Una declaració que ha fet en referència a Reagrupament.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.