Salvador Gausa no repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia


Temes relacionats

Recoder no tornarà a ser candidat a l'alcaldia, passi el que passi el 28-N ( 9/set/10)

L'oposició veu en l'adéu de Recoder la porta a un nou escenari polític ( 8/set/10)


  • Comparteix:

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, ha anunciat que no tornarà a ser el candidat socialista a l'alcaldia. En una entrevista a Cugat.cat, Gausa ha explicat que la decisió és 'estrictament personal' i que no ha rebut cap pressió de la direcció del partit. Segons Gausa, hi ha 'més d'una persona' a la secció local del PSC que aspira a ser el proper cap de llista municipal.

Salvador Gausa ha anunciat públicament la seva decisió aquest dijous en una entrevista a Cugat.cat, on ha explicat els motius del seu adéu de l'escena municipal.

Salvador Gausa

No seré el candidat del PSC a les properes municipals. Vaig començar el 1999 i he cobert una etapa. Tinc ganes de fer altres coses.



Gausa ha subratllat que la decisió és 'estrictament personal' i ha negat haver rebut pressions de la direcció del partit per cedir el relleu.

Salvador Gausa

És una decisió estrictament personal, no hi ha hagut pressió per part de la direcció de partit.




El portaveu socialista ha afegit que li consta que hi ha 'més d'una persona' a la secció local del PSC que aspira a ser el proper cap de llista a les municipals, i ha aclarit que el procés d'elecció del candidat es farà després de les eleccions al Parlament del 28 de novembre.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha agraït la feina de Salvador Gausa al llarg dels últims anys. Villaseñor ha indicat que per a qualsevol militant 'seria un honor' convertir-se en el candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat, però de moment no ha confirmat ni desmentit la seva intenció de presentar-s'hi. El també membre de l'executiva del PSC, Pere Soler, ha declarat a Cugat.cat que si Ferran Villaseñor fes un pas endavant i decidís presentar-se com a candidat a l'alcaldia, podria comptar amb el seu suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.