Mercedes Rojo creu que la JNC fa servir el català per desacreditar la Candidatura de Progrés

Política

Publicat el 29/jul/03 per Sergi

Mercedes Rojo, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, creu que les crítiques de la JNC per no haver fet servir el català en la inauguració del nou complex esportiu, no són més que una excusa política per desacreditrar la Candidatura de Progrés. A més, Rojo ha aprofitat per carregar contra la política lingüística impulsada per la Generalitat que, segons ella, obliga a parlar el català de manera forçada a aquells que no el dominen.

Després que les Joventut Nacionalista acusés Mercedes Rojo d'haver no haver utilitzat el català en el discurs d'inauguració del Complex Esportiu de Valldoreix, ara la vocal s'ha defensat anunciant que tot plegat no és més que una arma política per desacreditar-la.

Mercedes Rojo

Crec sincerament que s'han passat una mica i que això no tocava. Portava només 12 dies al càrrec i més important per valorar la feina d'un polític no és la llengua que parla sinó allò que fa.


Segons Mercedes Rojo, tot plegat té la seva explicació en la mala gestió de Convergència i Unió al capdavant del govern de la Generalitat.

Mercedes Rojo

Hi ha hagut una mala política per part de CiU a la Generalitat que ha volgut que tothom parlés el català de manera forçada i sense naturalitat


Malgrat la picabaralla, Rojo ha anunciat que no pensa fer res per contrarestar les acusacions dels les juventuts nacionalistes.