Recasens celebra que Conesa es posi a disposició de CiU per ser cap de llista


  • Comparteix:

El portaveu municipal de CiU, Joan Recasens, celebra que Mercè Conesa s'hagi posat a disposició de la federació nacionalista per ser candidata a l'alcaldia a les properes eleccions municipals. Recasens espera que CiU no es ressenteixi electoralment de l'absència de Lluís Recoder i confia que la feina de la federació al capdavant de l'Ajuntament tindrà més pes que l'anomenat 'efecte Recoder'. En una entrevista a Cugat.cat, el membre d'Unió i diputat al Parlament ha preferit evitar parlar d'escenaris postelectorals, tot i que ha indicat que mantenen 'ponts de diàleg' amb tots els partits.

Joan Recasens ha valorat 'la trajectòria i les capacitats' de Mercè Conesa i ha indicat que és una 'bona notícia' el pas endavant que ha fet públicament la tinenta d'alcalde de Territori. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Recasens

És una molt bona notícia que una persona amb la trajectòria de Mercè Conesa es posi a disposició del partit.


El tinent d'alcalde de Presidència espera que la decisió de Recoder de no tornar-se a presentar a l'alcaldia, no tingui conseqüències en els resultats electorals de CiU. Recasens confia que els santcugatencs continuïn apostant pel model de ciutat impulsat per CiU.

Joan Recasens

Esperem que pesi més la tasca de CiU que el lideratge de Recoder i que els santcugatencs continuïn apostant pel nostre model de ciutat.




De cara al nou curs polític, Recasens ha indicat que l'Ajuntament treballarà per acabar els projectes que estan començats i elaborarà un pressupost 'equilibrat i realista' per l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.