Optimisme per la resposta de la Generalitat a la petició de represa de l'enllaç AP7-A2


Temes relacionats

Front comú municipal perquè es reprenguin les obres d'enllaç entre l'AP7 i l'A2 (16/set/10)

Sant Cugat s'afegeix a la preocupació per la suspensió de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7 (30/jul/10)


  • Comparteix:

La plataforma de municipis del Baix Llobregat i del Vallès Occidental per la continuïtat dels treballs de l'enllaç de l'AP7 i l'A2 es mostra optimista després de la reunió amb el conseller d'Obres Públiques celebrada aquest dijous. El grup, del qual forma part Sant Cugat, ha arrencat el compromís de Joaquim Nadal d'intervenir per aconseguir una trobada de la delegació municipal amb el ministre de Foment, José Blanco. La patronal Pimec del Baix Llobregat s'ha afegit a la petició, denunciant el cost econòmic que suposa per a la comarca la manca d'aquesta connexió. La proximitat amb el peatge de Martorell és un dels possibles motius per l'aturada d'aquesta infraetructura, segons els alcaldes.

Els representants municipals han mantingut aquest dijous una trobada amb el conseller Joaquim Nadal per transmetre a la conselleria d'Obres Públiques els arguments a favor de la continuïtat dels treballs en aquesta infraestructura. Segons aquesta plataforma, resten 10 milions d'euros per finalitzar l'obra, que es troba en un 70% d'execució.

La representant de la ciutat en aquesta plataforma, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha valorat a Cugat.cat la trobada amb el conseller.

Mercè Conesa

La plataforma és optimista per la solidesa dels arguments i després de l'entrevista tenim una sensació positiva.


En una roda de premsa celebrada aquest divendres a Castellbisbal, l'alcaldessa de la població vallesana ha insinuat les seves sospites al voltant dels interessos del ministeri per no reemprendre els treballs. Dolors Conde ha apuntat la proximitat amb el peatge de Martorell.

Dolors Conde

Sospitem que hi han interessos. Aquests dies ja s'ha parlat que hi ha un peatge molt a prop.




La patronal Pimec del Baix Llobregat s'ha sumat a aquesta plataforma per posar de relleu el cost econòmic que suposa la manca d'aquest enllaç en referència al transport tant de mercaderia com de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.