La CUP proposa el cooperativisme i el comerç de proximitat per sortir de la crisi


  • Comparteix:

Aniol Pros, a l'esquerra, i Ignasi Bea

Aniol Pros, a l'esquerra, i Ignasi Bea

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) proposa apostar pel cooperativisme i el comerç local, consolidar el mercat de pagès i incentivar la creació d'horts urbans. Les propostes es recullen a la campanya 'Som diferents i estem impacients', amb què la CUP es presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig.

En l'àrea de socioeconomia, treball i comerç, la campanya de la CUP s'articula en diversos eixos. En primer lloc, els independentistes subratllen la importància d'apostar per les cooperatives per impulsar el comerç local i potenciar les petites empreses. Exempcions fiscals o cessió d'infraestructures són algunes mesures que facilitarien aquest model, segons la CUP. El membre de la formació Ignasi Bea ha destacat la importància del cooperativisme.

Ignasi Bea

Impulsar les cooperatives com una de les formes més justes de consum actual.


Un dels altres eixos de la campanya és la creació d'un banc de terres per impulsar els horts urbans, que permetin la incorporació de joves a l'agricultura local. En aquesta àrea, la CUP planteja crear escoles d'oficis municipals que permetin crear alternatives perquè els santcugatencs es puguin apropar al mercat laboral. Ho ha explicat Bea.

Ignasi Bea

Crear escoles d'oficis permetria acostar als joves al mercat laboral.






En matèria de comerç, la CUP demana la consolidació del mercat de pagès com a plataforma de compra-venda ecològica i per potenciar el comerç local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.