Herrera (ICV-EUiA): 'Calderon suma noves idees als valors de sempre del partit'


Temes relacionats

Joan Calderón: 'En polítiques d'ocupació i socials, tenim més punts en comú amb PSC i ERC que amb CiU' (22/set/10)

Calderon, candidat d'ICV a l'alcaldia amb un 93% dels vots (21/set/10)

Calderon (ICV): 'No es dóna l'escenari adequat per a una candidatura conjunta d'esquerres a les municipals' (16/set/10)

Calderon (ICV): 'L'única línia vermella és fer polítiques d'esquerres i ecologistes' (16/set/10)


  • Comparteix:

El secretari general d'ICV-EUiA, Joan Herrera, destaca la joventut i la proximitat que Joan Calderon aporta com a aspirant a l'alcaldia. Herrera ha participat aquest dijous en la presentació del nou candidat dels ecosocialistes a la ciutat. Calderon ha estès la mà a les forces d'esquerra locals per intentar exportar al proper mandat a l'Ajuntament la coalició present a l'EMD de Valldoreix.

La presentació davant la militància de Joan Calderon com a nou canditat d'ICV-EUiA ha comptat amb dos símbols. D'una banda, l'emplaçament escollit ha estat Valldoreix i de l'altra, el presidenciable Joan Herrera és qui ha liderat l'acte.

El secretari general d'ICV-EUiA i candidat a la presidència de la Generalitat ha assegurat que Calderon aportarà joventut i proximitat com a líder de les llistes municipals.

Joan Herrera

És una persona implicada a Sant Cugat, que expressa renovació i alhora experiència. Té noves idees, però amb els valors de sempre de la gent d'ICV.


La proclamació oficial de Calderon ha reunit militants, simpatitzants i familiars a la Nau de Cultura de Valldoreix. Segons Calderon, l'EMD és la prova que un projecte d'esquerres és viable a la ciutat. Precisament, l'ecosocialista ha estès la mà als membres del PSC i ERC presents a l'acte.

Joan Calderon

La manera de treballar és anar tots junts. Hem d'aconseguir que les esquerres governin la ciutat.


Calderon s'ha reafirmat com a candidat d'una nova generació i ha defensat l'elaboració del programa electoral de forma participativa. Les eleccions primàries de la setmana passada van proclamar l'únic aspirant, Joan Calderon, com a candidat a l'alcaldia amb un 93% dels vots i un 52% de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.