Recoder atribueix els problemes de convivència de la Floresta als okupes

L'entorn de l'estació concentra les queixes dels veïns de la Floresta

Política

Publicat el 25/set/10 per Marc Sala

L'alcalde, Lluís Recoder, assenyala els okupes com la causa principal del problema de convivència a l'entorn de la plaça de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la Floresta. Recoder ha assegurat durant l'entrevista mensual a Cugat.cat que des de l'Ajuntament es treballa des de fa temps en aquesta qüestió combinant la mediació entre veïns i la pressió policial. Mira l'entrevista a Cugat tv

El passat consell de districte els veïns de la Floresta van denunciar una vegada més l'ambient crispat que es viu al voltant de l'estació del districte. L'alcalde assenyala que es tracta d'una sensació d'inseguretat i no d'una situació de delinqüència ja que es tenen mitjans per detenir a qui delinqueix.

Recoder assegura que des de l'Ajuntament es fa 'tot el possible' per millora la convivència a la zona. Ho ha dit durant l'entrevista mensual amb Cugat.cat.

Lluís Recoder

Hem augmentat la presència policial, hem mediat entre veïns però de fons hi ha la qüestió de les cases okupades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En el cas de les cases okupades Recoder ha explicat que des del consistori s'intenta desallotjar aquests habitatges assessorant als propietaris, declarant el mal estat d'algunes d'aquestes construccions per procedir a l'enderrocament.