El futur president del Consell Comarcal nega que el pacte de govern menystingui el PP


Temes relacionats

PSC, CIU, ICV-EA i ERC governaran plegats el Consell Comarcal fins el 2007 ( 1/ago/03)


  • Comparteix:

Tots els partits amb presència al Consell Comarcal, excepte el Partit Popular, han signat un acord de govern que vol facilitar l'acció conjunta dels ajuntaments de la comarca sota la coordinació del Consell Comarcal. El futur president del l'ens comarcal, Josep Vilaró, ha assegurat que aquest no serà un govern anti-PP, i ha explicat que el pacte només aglutina els partits que han aconseguit alguna alcaldia de la nostra comarca.

Vilaró, que prendrà possessió del càrrec aquest dijous, s'ha mostrat molt satisfet per l'acord de governabilitat que s'ha aconseguit tancar amb consens, i que permetrà impulsar les accions del Consell dels propers 4 anys. El futur president del Consell ha contestat les crítiques del regidor del PP de Sant Cugat, Alfredo Bergua, negant rotundament que aquest sigui un pacte contra els populars. Josep Vilaró ha remarcat que el pacte ha incorporat totes les formacions amb alcaldies del Vallès, i ha assegurat que s'escoltarà l'opinió del PP:

Josep Vilaró

No els menyspreem, ni és un govern anti-PP.


El pacte de govern vol potenciar el paper del Consell d'Alcaldes com a òrgan de decisió del consell Comarcal, per millorar el suport als ajuntaments i facilitar les relacions amb altres administracions supra-municipals. Segons el regidor socialista Carles Canongia, des del consell es podran afrontar de forma unitària els problemes que afecten el conjunt de la comarca.

Carles Canongia

Hi ha problemes conjunts de la comarca, i nosaltres treballarem per donar cada cop més serveis als Ajuntaments petits i mitjans.


Les línies mestres de l'acord de govern passen per potenciar el desenvolupament sostenible de la comarca, en temes com el tractament de residus o el Pacte per l'Ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.