Artur Mas mostra la seva confiança en Conesa per rellevar Recoder a l'alcaldia


Temes relacionats

Conesa es perfila com a successora de Recoder ( 9/set/10)

Recoder no tornarà a ser candidat a l'alcaldia, passi el que passi el 28-N ( 9/set/10)


  • Comparteix:

El president de CiU, Artur Mas, considera que Mercè Conesa està preparada per assumir l'alcaldia de Sant Cugat. Mas, que no ha volgut prendre partit explícitament per Conesa, dóna a entendre que l'alcaldia quedaria en 'molt bones mans' si recaigués en l'actual tinenta d'alcalde de Territori. El dirigent nacionalista ha fet aquestes declaracions en el marc d'una visita a EsadeCreapolis, un projecte que ha qualificat com a 'necessari pel futur del país'.

Tot i deixar clar que l'elecció del candidat a les properes eleccions municipals és competència de l'executiva i els militants de la federació nacionalista a Sant Cugat, Artur Mas ha mostrat la seva confiança en la capacitat de Mercè Conesa.

Artur Mas

No puc prendre partit per una opció concreta. Hi ha gent preparada, com Mercè Conesa, i això pot quedar en molt bones mans.



Conesa s'ha mostrat molt satisfeta pel suport implícit de Mas a la seva candidatura tot i que també s'ha mostrat prudent fins que finalitzi el procés d'elecció.

Mercè Conesa

Em satisfà molt sentir que el president del meu partit té aquest concepte de mi, però vull recalcar que el procés s'ha de deixar fer.




El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat ha fet aquestes declaracions en una visita, aquest dijous, a la seu d'EsadeCreapolis, un projecte que ha definit com a 'clau' pel futur del país. Artur Mas ha finalitzat la visita al Teatre-Auditori, on ha saludat el ballarí i coreògraf Ángel Corella, que estrenarà aquest divendres el ballet 'El llac dels cignes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.