Turu censura Calderon (ICV) per apostar públicament per una renovació del lideratge del tripartit a Valldoreix


Temes relacionats

Calderon (ICV): 'No es dóna l'escenari adequat per a una candidatura conjunta d'esquerres a les municipals' (16/set/10)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, afirma que els partits que conformen la Candidatura de Progrés de Valldoreix no haurien de pronunciar-se encara sobre qui ha de liderar la candidatura en les properes eleccions, previstes pel maig vinent. Turu ha censurat així les paraules del president d'ICV, Joan Calderon, que va apostar públicament per la continuïtat de la coalició d'esquerres però amb un lideratge renovat. Mira-ho a Cugat tv

En una entrevista a Cugat tv, Turu ha assegurat que encara és massa d'hora per anunciar res sobre la continuïtat de la Candidatura de Progrés i Catalanista i qui l'ha d'encapçalar, i s'ha referit així a les declaracions de Calderon.

Montserrat Turu

Quan hi ha una coalició els partits no poden parlar en solitari, ho han de fer en conjunt. Encara no s'ha parlat.




Turu no ha aclarit si es posarà a disposició dels partits per tornar a ser candidata a la presidència de l'EMD, però ha assegurat que en la seva decisió influirà l'existència o no d'una candidatura alternativa que pugui continuar amb la feina feta els últims dos mandats.

Montserrat Turu

Si hagués de dir que em retiro hauria de veure que la candidatura segueix forta i amb una persona alternativa que ho pogués fer.




Al marge de la incògnita sobre el lideratge, que segons Turu es resoldrà en breu, la presidenta de l'EMD aposta per continuar amb l'actual fórmula tripartita amb el col·lectiu de veïns progressistes de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.