Una quinzena de persones de l'escola Catalunya treuen les cassoles al carrer per la supressió de l'autobús de la piscina


  • Comparteix:

Infants durant la cassolada

Infants durant la cassolada

Famílies de l'escola Catalunya s'han concentrat aquest dijous a les portes del Teatre la Unió per fer una cassolada en protesta per la supressió del transport escolar que portava els nens a la piscina. Una quinzena de persones s'han sumat a la protesta, que coincidia amb la presentació del llibre 'La política que ve', escrit per l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly.

La membre de l'AMPA de l'escola Catalunya, Fernanda Sant Genís, ha enumerat els principals motius que els han dut a organitzar aquesta protesta.

Fernanda Sant Genís

El punt d'accés de la Biblioteca, el servei d'autobús de piscina i el canvi d'espai dels de P-3, P-4 i P-5.








De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha argumentat la supressió del servei de transport atribuint-la a una despesa secundària.

Lluís Recoder

Mantenim la piscina i el monitor tot i la crisi, però no paguem el transport. Estem donant unes prestacions molt superiors dels municipis de l'entorn.






Poc més de 15 persones s'han aplegat a l'exterior del Teatre la Unió per mostrar el seu desacord amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.