L'execució del Pla de Barris de les Planes s'avança sis mesos en el calendari previst


Temes relacionats

Les obres del Pla de Barris a les Planes avancen segons el calendari previst ( 9/ago/10)

El Pla de Barris utilitza l'hort per cohesionar les Planes i atraure altres ciutadans del voltant ( 4/jul/10)

Acabades les obres d'urbanització del camí de Can Flo de les Planes ( 9/abr/10)

Finalitza el primer projecte finançat amb la Llei de Barris a les Planes (17/feb/10)

Un 39% del pressupost del Pla de Barris de les Planes està en fase d’execució (13/nov/09)


  • Comparteix:

Treballs de pavimentació a les Planes

Treballs de pavimentació a les Planes

Totes les grans obres d'urbanització del Pla de Barris de les Planes estaran enllestides a mitjans de l'any vinent. El director del pla, Francesc Serra, ha confirmat durant el consell de districte d'aquest dijous que ja s'ha enllestit el 80% de les actuacions totals. D'aquesta manera, les execucions s'han avançat sis mesos en el calendari previst inicialment.

Durant aquest primer trimestre s'arranjarà la plaça i el carrer Maria Antònia, i els carrers Calvari, Font, Nostra Senyora de l'Estrada i Llum. També es farà l'ampliació del Centre Cívic de la Creu d'en Blau, l'execució de la nova escola bressol Molí, la rehabilitació de la sala de tallers infantils d'aquest mateix espai i l'execució de les noves escales del carrer de les Tres Torres - Alexandre el Gran i del carrer Sant Ignasi - Llum. Aquesta segona fase contempla, a més, les millores dels interiors de l'Ermita, una nova parada d'autobús a la plaça del Pi i la represa dels treballs de les franges de protecció que reduiran el risc d'incendis l'any vinent.

Els treballs citats suposen aproximadament un 20% del total d'actuacions que contempla el Pla de Barris, que preveu la seva finalització el 2012. Per aquest motiu, el director del Pla de Barris de les Planes, Francesc Serra, s'ha mostrat optimista i ha assegurat que el conjunt de millores es podrien assolir totalment durant la meitat del 2011.

Francesc Serra

S'ha fet ja un 80%. A mitjans del 2011 totes les grans obres urbanístiques del pla podrien estar acabades.



El Pla de Barris de les Planes també contempla projectes socials com programes per dinamitzar el districte, tallers per a joves i gent gran, i de dinamització comercial i de mobilitat.

El pressupost del projecte de millora de les Planes és de més de quatre milions d'euros que han d'assumir a parts iguals l'Ajuntament i la Generalitat. Tot i així, el consistori invertirà el total de l'import i posteriorment la Generalitat li abonarà la meitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.