Els valldoreixencs inicien el procés per determinar els futurs usos de la plaça del Casal de Cultura


  • Comparteix:

Alguns dels participants durant la sessió de treball en grup

Alguns dels participants durant la sessió de treball en grup

Valldoreix ha iniciat aquest dissabte el procés participatiu de la Nova Centralitat del territori. L'objectiu ha estat determinar els usos dels futurs equipaments que s'ubicaran a l'actual plaça del Casal de Cultura. El procés, que es completarà amb una altra sessió el penúltim dissabte d'octubre, ha comptat amb la participació de 70 valldoreixencs repartits en tres grups de treball. La jornada ha tingut lloc a la sala de plens de l'EMD.

Des de dos quarts de 10 del matí i fins les dues de la tarda, els veïns de Valldoreix han treballat conjuntament, sota la supervisió d'una empresa externa, per determinar quins seran els usos de la futura plaça de la centralitat. Després de la sessió de treball, els tres grups participants han posat en comú les seves votacions.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha explicat a Cugat.cat alguns dels possibles usos als quals s'ha arribat a un acord.

Montserrat Turu

Volem un casal per a totes entitats així com un auditori polivalent. També s'ha votat un ús comercial i habitatges de protecció oficial.


Després d'aquesta primera sessió, les diferents propostes seran avaluades per un equip tècnic que determinarà la seva viabilitat. La segona sessió, prevista pel 23 d'octubre, permetrà ratificar definitivament la seva funció.

De la seva banda, els assistents s'han mostrat satisfets pels resultats obtinguts en aquesta primera jornada.

Participants

S'han presentat propostes molt interessants. / La participació ha estat molt bona. / La gent ha format part del debat activament.






Segons Turu, el procés s'ha iniciat un cop l'EMD ha tingut constància del futur soterrament de les vies d'alta tensió previst pel 2011.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I que passarà amb l'escola bressol que hi ha ara? I el tema del mercat? A Mirasol està edificat i encara es l'hora que funcioni. Tot això em sona a interessos econòmics. Deixeu-vos de tants mercarts i feu un bon complexe cultural i d'oci pel poble, això si que centralitza i agrupa la gen.

Núria Arola i Marrasé. Enviat el 28/oct/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.