El PP actuarà contra una fòrmula de presa de possessió on es parla de l'autodeterminació


  • Comparteix:

El Partit Popular estudia les possibilitats legals d'actuar contra el regidor de CiU de Sabadell que ha promés el càrrec de regidor comarcal amb una fòrmula on es referia al dret a l'autodeterminació de Catalunya. El regidor santcugatenc Alfredo Bergua ha anunciat que aniran 'fins a les últimes conseqüències' si la fòrmula que ha pronunciat no és legal.

El regidor convergent, Joan Ignasi Sánchez, ha reiterat al Consell Comarcal la mateixa fòrmula que ja havia utilitzat per pendre possessió a l'Ajuntament de Sabadell, mostrant el seu desig de fer el que calgui per aconseguir la sobirania de la nació catalana.

El regidor del PP Alfredo Bergua ha mostrat la seva indignació i ha anunciat que elevaran una consulta jurídica per saber si la fòrmula utilitzada és legal o no:

Alfredo Bergua

Si es vol que una institució sigui seriosa, els seus representants ho han de ser els primers. I pallassades com les que s'han fet avui estan fora de lloc


Durant el ple de constitució del Consell Comarcal, Bergua ha demanat que constés en acta la disconformitat del Partit Popular davant la fòrmula que havia prounciat Sánchez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.