Ferran Villaseñor, disposat a encapçalar la candidatura del PSC a les municipals


Temes relacionats

Salvador Gausa no repetirà com a candidat del PSC a l'alcaldia (17/set/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, a les instal·lacions de Cugat.cat

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, a les instal·lacions de Cugat.cat

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, s'ha mostrat disposat a presentar-se a l'alcaldia de Sant Cugat quan s'engegui el procés d'elecció del nou alcaldable socialista. En una entrevista a Cugat.cat, Villaseñor ha indicat que creu comptar amb l'aval majoritari dels militants de la ciutat, ja que fa dos anys la seva executiva va rebre un suport majoritari del 90%. Per combatre l'abstenció electoral, Villaseñor creu que el seu partit ha d'anar a buscar els votants socialistes que decideixen 'quedar-se a casa' quan s'apropen les eleccions municipals.

A Villaseñor no li consta que hi hagi més candidats disposats a presentar-se a les eleccions municipals, però en el supòsit que més d'un candidat decidís presentar-se, veu amb bons ulls un sistema d'eleccions primàries, ja que considera que és un mètode democràtic que mobilitza els militants.

En declaracions a Cugat.cat, el primer secretari del PSC ha indicat que farà un pas endavant per optar a l'alcaldia de Sant Cugat quan el partit decideixi engegar un procediment obert.

Ferran Villaseñor

Quan s'obri el procediment, faré un pas endavant per crear un nou projecte. Crec que comptem amb un ampli suport de la militància santcugatenca.


El primer secretari del PSC ha admès que els resultats electorals socialistes a Sant Cugat són molt diferents quan se celebren eleccions locals o estatals. Villaseñor creu que un objectiu del seu partit ha de ser 'anar a buscar els ciutadans que es queden a casa' quan s'apropen unes eleccions municipals.

Ferran Villaseñor

Ens hem d'acostar a tots els votants socialistes que es queden a casa quan arriben les eleccions municipals.


Villaseñor ha lamentat que ERC s'hagi desmarcat d'un possible govern tripartit a Sant Cugat i ha apostat per la reedició del govern d'esquerres a Valldoreix. Respecte el lideratge de l'EMD, Villaseñor ha indicat que Montserrat Turu és qui 'ha de marcar el camí' sobre la seva continuitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.