Recoder critica la manca de projecte comú i de lideratge del govern tripartit de José Montilla


Temes relacionats

Valoracions discrepants dels partits en el tancament de la legislatura al Parlament ( 5/oct/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, en imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, en imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la manca de projecte comú com el principal problema del govern de José Montilla. Recoder ha dit que en èpoques de crisi els ciutadans volen algú que els marqui el rumb i això no ho han trobat en el govern tripartit. L'alcalde ha explicat que la diferència de projectes entre els tres partits de govern els ha fet incapaços d'oferir aquest lideratge tant necessari en moments com l'actual.

L'alcalde ha explicat que els governs passen desapercebuts 'si tot va bé' i que és en moments difícils quan la ciutadania necessita algú que assumeixi el lideratge.

Lluís Recoder

Quan les coses van malament, els ciutadans volen veure algú que els marqui el rumb. Aquest govern, per les pròpies discrepàncies internes, ha estat incapaç de fer-ho.











Recoder ha fet aquesta valoració després que Montilla signés aquest dilluns la dissolució del Parlament i la convocatòria oficial d'eleccions pel 28 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.