L'Ajuntament insta Correus a recuperar la retolació en català


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha instat la direcció de Correus a Catalunya a tornar a retolar en català les oficines que l'ens públic té la ciutat, després que un canvi d'imatge de Correus hagi comportat la desaparició dels cartells en català. Segons el tinent d'alcalde d'Afers Inter-departamentals, Eduard Pomar, les institucions públiques han de donar exemple en la normalització de l'ús del català.

Pomar ha adreçat una carta al màxim responsable de Correus a Catalunya per expressar el malestar que ha suposat per alguns ciutadans l'exclusió del català en la rotulació externa de les oficines. El tinent d'alcalde explica que els nous ròtuls contravenen la llei del català.

Eduard Pomar

Alguns veïns de Sant Cugat s'havien queixat del canvi que havia fet Correus


Per aquesta raó, el tinent d'alcalde d'Afers Interdepartamentals demana al director de Correus a Catalunya que es recuperi el català en les dues oficines de Sant Cugat en compliment de la llei i per la importància que això suposa per a la normalització del català. Segons Pomar, la queixa respon a la demanda que han fet arribar alguns ciutadans a l'Ajuntament:

Eduard Pomar

La llei del català obliga a tots els serveis públics a utilitzar el català en les seves comunicacions


Segons Pomar, altres poblacions també s'han queixat pel canvi de retolació de l'ens públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.