La candidatura de Conesa a les municipals se sotmet avui al vistiplau de la militància de CiU


Temes relacionats

Mercè Conesa, més a prop de convertir-se en la cap de llista de CiU per a les properes municipals ( 4/oct/10)


  • Comparteix:

Mercè Conesa és l'actual tinenta d'alcalde de Territori

Mercè Conesa és l'actual tinenta d'alcalde de Territori

La secció local de CiU celebra aquest vespre una assemblea extraordinària de militants per acomplir l'últim pas per convertir Mercè Conesa en la propera candidata a l'alcaldia de la federació nacionalista. Les executives de Convergència Democràtica (CDC) i d'Unió Democràtica (UDC) ja han donat suport al nomenament i ara esperen que Mercè Conesa sigui elegida per una àmplia majoria de la militància.

A partir de dos quarts de nou del vespre comença l'assemblea extraordinària que ha de ratificar Mercè Conesa al capdavant de les llistes de CiU. El suport de la militància santcugatenca és el darrer pas per convertir l'actual tinenta d'alcalde de Territori en l'alcaldable de la federació a les eleccions municipals del maig, després de l'acord assolit per les executives de CDC i UDC a principis d'octubre.

El president de CDC, Jordi Puigneró, ha preferit no fer cap previsió sobre el suport que pot rebre Conesa i ha indicat que l''última paraula' serà de la militància santcugatenca.

Jordi Puigneró

Els militants tindran l'última paraula. Creiem que Mercè Conesa és la millor candidatura per encapçalar el projecte de CiU a la ciutat.


Si es compleixen les previsions, Mercè Conesa es convertirà en la segona aspirant que es confirma per ocupar l'alcaldia de Sant Cugat, després de l'anunci d'ICV de situar Joan Calderon com a número 1 de les llistes dels ecosocialistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.