Núñez i Navarro vincula Torre Negra amb el retard de la declaració de Collserola com a parc natural

Imatge d'arxiu d'una visita a Torre Negra

Política

Publicat el 14/oct/10 per Cristina Solias

El grup Núñez i Navarro atribueix el retard de la Generalitat en declarar Collserola com a parc natural al procés judicial obert arran de la seva proposta d'urbanitzar Torre Negra. L'advocat del grup immobiliari, Rafael Jiménez, ha avançat a Cugat.cat que presentaran al·legacions contra el nou procés que iniciarà l'Ajuntament al ple municipal d'aquest dilluns per modificar el Pla General Metropolità (PGM) i qualificar els terrenys de Torre Negra com a sòl no urbanitzable ordinari.

L'advocat del grup immobiliari, Rafael Jiménez, exposa els motius que considera que estan allargant la declaració de Collserola com a parc natural per part de la Generalitat.

Rafael Jiménez

La Generalitat deu considerar les circumstàncies judicials concorrents sobre Torre Negra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jiménez també ha avançat que el grup Núñez i Navarro 'acatarà el que els tribunals decideixin sobre aquest assumpte'. En el ple municipal d'aquest dilluns l'equip de govern tornarà a posar sobre la taula l'aprovació inicial de la modificació del PGM que ha de qualificar els terrenys de Torre Negra, ubicats dins del futur parc natural de Collserola, com a sòl no urbanitzable ordinari.