Conesa, candidata de CiU a l'alcaldia per aclamació de la militància


  • Comparteix:

La militància de CiU ha escollit per aclamació Mercè Conesa com a candidata a l'alcaldia de la federació nacionalista per a les properes eleccions municipals. L'actual tinenta d'alcalde de Territori ha declarat que li fa 'molta il·lusió l'alcaldia' i ha detallat que el seu projecte serà continuïsta respecte el full de ruta que ha desenvolupat durant tres mandats l'alcalde, Lluís Recoder.

La candidata de la federació nacionalista per als propers comicis municipals, Mercè Conesa, explica el projecte que seguirà en cas d'assumir l'alcaldia.

Mercè Conesa

Vaig a continuar un projecte global. Entenc que hem d'estar molt atents al context de crisi econòmica.









L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet amb què Mercè Conesa li agafi el relleu. Amb aquestes paraules ha enaltit la figura de Conesa i ha destacat que li faria especial il·lusió que la propera persona que es posi al capdavant de la ciutat sigui una dona.

Lluís Recoder

Conesa guiarà la ciutat amb seny, experiència i caràcter. Posarà la seva empremta personal tot i que continuarà amb el projecte vigent.


La militància de CiU no ha hagut de votar perquè han escollit Conesa per aclamació. En l'acte, que s'ha celebrat aquest dimecres a la seu de Convergència (CDC), ha comptat també amb els membres i militants d'Unió Democràtica (UDC) per donar l'enhorabona a la nova candidata que els representarà a les properes eleccions municipals.

Mercè Conesa, llicenciada en Dret, va iniciar la seva carrera política a l'Ajuntament l'any 1999, en el primer mandat de Lluís Recoder. Des d'aleshores, s'ha ocupat de les carteres de Polítiques Socials i, ens els últims vuit anys, de Territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.