El PSC presentarà una moció demanant que s'avaluï l'actuació de la Llei de Barris a les Planes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de la Llei de Barris

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions de la Llei de Barris

El PSC presentarà una moció al ple municipal de dilluns on demanarà que s'avaluï la tasca feta al districte de les Planes gràcies a la Llei de Barris que preveia una inversió de més de quatre milions d'euros a aportar, a parts iguals, entre la Generalitat i l'Ajuntament. El portaveu municipal socialista, Salvador Gausa, considera que cal prendre exemple d'altres poblacions com Terrassa que ja han fet aquesta avaluació. En aquest sentit, ha demanat que cal comprovar quins objectius s'han acomplert i quina feina està encara per fer.

El PSC vol posar sobre la taula el compliment dels objectius de la Llei de Barris a les Planes i saber què manca encara per assolir. Ho ha explicat el portaveu municipal socialista, Salvador Gausa. Són declaracions a Cugat.cat.

Salvador Gausa

L'actuació que s'ha fet a les Planes és la més important que s'ha fet en democràcia i creiem lògic avaluar com s'ha actuat i quins queden per assolir.




Gausa ha destacat que cal prendre exemple d'altres municipis que ja han fet aquesta avaluació.

Salvador Gausa

Aquesta proposta és una actuació que s'està fent en d'altres ajuntaments que han gaudit d'aquesta llei, com és el cas de Terrassa.




Gausa considera molt important comptar amb la veu dels veïns de la zona a l'hora de fer aquesta avaluació, aixó com de les entitats i associacions del districte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.