Pere Aragonès (ERC): 'La Llei de l'Habitatge ha permès millorar l'accés a la vivenda'


  • Comparteix:

El diputat d'ERC Pere Aragonès. Font: Google

El diputat d'ERC Pere Aragonès. Font: Google

El diputat d'ERC Pere Aragonès defensa la Llei de l'Habitatge, promulgada al 2007, com la millor eina per afavorir l'accés a la vivenda després de la crisi del sector. Aragonès, en un acte a Sant Cugat aquest dijous, ha explicat que la llei i el Pacte Nacional per l'Habitatge estableixen les bases per garantir l'accés dels joves a una vivenda de qualitat, reorientar el sector de la construcció cap a la rehabilitació i facilitar l'ocupació d'habitatges buits.

En una trobada amb la premsa a la plaça de la Penya Regalèssia, el diputat ha desgranat els avenços socials que ha significat aquesta llei i ha assegurat que ERC té propostes de cara les properes eleccions per 'consolidar' aquestes millores.

Aragonès ha explicat l'objectiu que s'ha assolit amb aquesta llei.

Pere Aragonès

La Llei ha reordenat el sector després de la crisi. Ha posat les bases per garantir l'accés a l'habitatge.


Segons Aragonès, aquesta normativa permetrà més ajuts per afavorir l'accés a la vivenda de les classes populars, classes mitges i joves a través del foment del lloguer. Un altre element a desenvolupar d'aquesta legislació és afavorir la rehabilitació mitjançant incentius a les constructores i propietaris.

La promoció d'habitatge protegit és un dels punts amb més recorregut, segons el republicà. En aquest l'objectiu és buscar la conversió d'habitatges buits en vivendes protegides i fórmules que permetin l'abaratiment de costos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.