Mireia Ingla nova candidata d'ERC a l'alcaldia


Temes relacionats

Mireia Ingla, candidata a l'alcaldia per ERC si avui la ratifica la militància del partit (15/oct/10)

Raül Grangé renuncia a ser alcaldable d'ERC i denuncia pressions de l'executiva (14/oct/10)


  • Comparteix:

Mireia Ingla és la candidata d'ERC a l'alcaldia, després que un 50% de la militància l'hagi ratificat en assemblea amb 30 vots a favor i 12 abstencions. Ingla reconeix que s'ha de donar a conèixer més entre la ciutadania i s'ho ha marcat com a principal repte. El teixit associatiu, els aturats i la integració social dels nouvinguts seran prioritaris en el full de ruta d'Ingla, a més de l'independentisme.

L'assemblea d'ERC ha comptat amb una única candidatura, encapçalada per Mireia Ingla, després que el portaveu republicà, Raül Grangé, renunciés a ser el proper alcaldable. Dels 42 votants, el que significa un 50% de la militància, un 70% ha votat a favor d'Ingla mentre que un 30% s'ha abstingut. La nova candidata a l'alcaldia però, s'ha mostrat satisfeta amb el suport rebut perquè se sent 'legitimada'.

Mireia Ingla explica el primer objectiu que s'ha marcat com a nova candidata d'ERC a l'alcaldia.

Mireia Ingla

La ciutadania no em coneix prou però faré el possible perquè en el seu moment pugui ser tinguda en compte.


El portaveu d'ERC i fins ara cap de llista, Raül Grangé, i el segon regidor al consistori, Toni Ramon, seguiran amb els seus càrrecs fins que finalitzi el mandat. Grangé també seguirà a l'executiva local tal com marquen els estatuts del partit.

El president de la secció local de la formació independentista, Andreu Freixes, ha explicat que el canvi de líder 'no ha estat sobtat'.

Andreu Freixes

No hi ha hagut un canvi sobtat simplement hem pensat en una renovació. Grangé i Ramon seguiran treballant en el grup municipal.


Mireia Ingla fa 13 anys que viu a Sant Cugat i s'ocupa de la secretaria de la Dona i Drets Humans dins l'executiva local d'ERC. Ingla és llicenciada en Dret i postgraduada en Mediació i Dret de Família. Està especialitzada en dret civil, matrimonial i immobiliari, i ha col·laborat durant tres anys en la Comissió de Drets Humans de l'ONU a Ginebra.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esquerra sempre ha estat un partit convuls, però aquesta candidatura suposa la mort definitiva d'aquest partit a Sant Cugat. Durant molt temps han anat perdent persones molt vàlides.

Joan Serrallonga. Enviat el 16/oct/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.