La plaça Barcelona es reformarà per millorar-ne l'aspecte i l'accessibilitat

Escultura a Rafael Casanova

Política

Publicat el 20/oct/10 per Núria Juanico

La plaça de Barcelona se sotmetrà a un projecte de reforma per millorar l'accessibilitat al centre de l'espai i l'estat de l'enjardinament. Així ho ha afirmat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en resposta a un prec del portaveu d'ERC, Raül Grangé, que ha demanat a l'Ajuntament un trasllat de l'estàtua de Rafael Casanova a la plaça de Barcelona i una millora d'aquest espai de la ciutat.

Els republicans demanen que es traslladi l'estàtua de Rafael Casanova a la plaça de Barcelona per salvaguardar el monument i arranjar la plaça, que segons els republicans 's'està deteriorant gradualment'.

El portaveu republicà, Raül Grangé, s'ha encarregat de fer arribar la petició a la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que ha afirmat que existeix un projecte de reforma de la plaça tot i que no ha aclarit si aquest pla comprèn el trasllat de l'estàtua.

Raül Grangé / Cristina Paraira

El prec que fem és que facin un pla de millora per a la plaça. / Estem treballant en un projecte de reforma de la plaça.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El monument commemoratiu a Rafael Casanova es troba actualment a la plaça que porta el mateix nom, ubicada entre el carrer Amat i l'avinguda de Rius i Taulet.