ICV-EUiA promet 300.000 llocs de treball si torna al govern


  • Comparteix:

Calderon i Boix durant la roda de premsa

Calderon i Boix durant la roda de premsa

ICV-EUiA promet la creació de 300.000 llocs de treball durant la propera legislatura a través de 'polítiques d'esquerra, ecològiques i de llibertat'. La formació basa aquest plantejament en les oportunitats de l'economia verda i els serveis a les persones. Segons els ecosocialistes, l'obra del tripartit ha sentat les bases per desplegar les potencialitats econòmiques per sortir de la crisi.

ICV-EUiA ha presentat aquest dimecres les seves propostes de cara la nova legislatura i aposta per noves propostes per sortir de la crisi. Aquestes passen per aprofundir en el triangle de l'economia del coneixement: en aquest espai, el sector públic ha de ser el motor econòmic treballant conjuntament amb els centres de coneixement, universitats i centres de recerca, en coordinació amb els agents econòmics i socials.

Els serveis a les persones, educació, serveis d'assistència derivats de la Llei de Dependència són els altres sectors a partir dels quals ICV-EUiA basaria aquest creixement de l'ocupació. Segons estimacions de la formació, aprofundir en aquests sectors pot permetre la creació de 300.000 llocs de treball.

El número 9 a les llistes ecosocialistes al Parlament, Xavier Boix, ha explicat que cal aprofitar les possibilitats de la nova economia.

Xavier Boix

Les noves oportunitats passen per la nova economia. És la manera de crear llocs d'ocupació de qualitat i de futur.




Durant aquesta presentació, la formació ha fet balanç de l'obra de govern de la Generalitat que s'ha dut a terme a Sant Cugat. El president local d'ICV, Joan Calderon, ha apuntat que el discurs que nega l'acció de govern només crea desafecció política.

Joan Calderon

El govern ha fet coses que es poden comprovar a la ciutat. El discurs contrari crea desafecció.



En aquest sentit, els ecosocialistes han destacat el potenciament del transport públic amb la posada en marxa d'una nova estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), l'ampliació de l'ensenyament públic amb la creació de l'Escola Ciutat d'Alba i l'augment de la cobertura sanitària amb el tercer CAP de la ciutat. La nova comissaria del Mossos d'Esquadra i la Llei de Barris són altres accions de govern destacades per la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.