Josep Manel Ximenis: 'La consulta de Barcelona és un repte'


  • Comparteix:

El regidor de la CUP a Arenys de Munt Josep Manel Ximenis

El regidor de la CUP a Arenys de Munt Josep Manel Ximenis

El regidor de la CUP d'Arenys de Munt Josep Manel Ximenis atribueix a una 'data poc adequada' la baixa participació de les consultes del darrer cap setmana, ja que els partits estan centrats en la campanya electoral. Ho ha afirmat, aquest dimecres, durant la presentació del seu llibre 'Des d'Arenys de Munt al cel. L'inici de les consultes independentistes'. L'obra repassa la gènesi dels referèndums al municipi maresmenc i explica també l'experiència d'altres municipis com Sant Cugat.

Per afrontar la propera onada de consultes sobiranistes amb Barcelona com a capdavantera, la Coordinadora de Consultes Independentistes s'està reestructurant.

El regidor de la CUP d'Arenys de Munt Josep Manel Ximenis explica a Cugat.cat que la capital representa un 'repte' per la independència.

Josep Manel Ximenis

La consulta de Barcelona i la resta de municipis que s'adhereixin al 10-A són un repte.



Tot i que la CUP no es presenta a les eleccions parlamentàries del 28 de novembre, Ximenis ha destacat que el partit del qual forma part és la representació de les consultes independentistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.