El PSC aposta per mantenir i incrementar les polítiques socials en la propera legislatura


  • Comparteix:

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PSC

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PSC

El PSC vol continuar el procés d'increment de les polítiques socials i que aquestes segueixin sent l'eix central de la despesa pública la propera legislatura a Catalunya. Els socialistes s'han felicitat per, des del tripartit, 'haver posat les bases de l'educació, sanitat i serveis socials universals' i aposten per seguir incrementant la capacitat dels serveis públics. El PSC ha contraposat l'aposta pel servei públic amb les propostes de CiU i ha convidat la federació nacionalista a explicar les seves idees en aquesta àrea.

El PSC ha destacat la feina feta pels governs d'esquerres i ha apostat per seguir aquest procés de 'canvi real', extret de la campanya electoral socialista. Ho ha explicat la membre de la sectorial de política social del PSC Isabel Sierra.

Isabel Sierra

El que nosaltres li diem el 'canvi real' és la transformació de la societat i les administracions de Catalunya de cara al progrés social i econòmic.



Els socialistes han iniciat d'aquesta manera un seguit de rodes de premsa que tenen previstes per anar explicant les propostes del PSC per a les properes eleccions nacionals del 28 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.