Recoder satisfet per la presència local a la llista de CiU per les autonòmiques


  • Comparteix:

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha mostrat la seva satisfacció per la llista de CiU de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Per a Recoder, és una satisfacció personal i per l'agrupació local de CDC que la llista inclogui 4 persones de Sant Cugat.

La llista de CiU per a les eleccions autonòmiques compta amb 85 persones i un suplent. D'entre tots aquests noms, destaquen el de Lluís Recoder, en el número 14, Jordi Turull, gerent de l'Ajuntament, i que va al número 26, l'exregidora Àngels Ponsa, en el número 40 i Octavi Sena, pastor de l'església protestant de Valldoreix, en el lloc 61 de la llista.
Per a l'alcalde de la nostra ciutat, aquesta presència local a la llista és molt satisfactòria.

Lluís Recoder

per Sant Cugat i per CDC és important tenir una representació a les llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya.


La llista de CiU per a les eleccions de la propera tardor està encapçalada per Artur Mas i va aprovar-se a finals de juliol durant la reunió de l'Executiu Nacional de la Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.