Recoder a ICV: 'Sant Cugat és el consistori que més ha treballat per protegir Collserola'


Temes relacionats

ICV acusa l'equip de govern de 'passivitat' en el procés per protegir la serra de Collserola (25/oct/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en imatge arxiu

Lluís Recoder, en imatge arxiu

L'alcalde considera 'fora de lloc' les crítiques d'ICV, en què acusava l'equip de govern d'una actitud 'passiva' durant els tràmits per declarar Collserola parc natural. Lluís Recoder replica al president comarcal d'ICV i regidor santcugatenc, Xavier Boix, que Sant Cugat és 'el consistori que més ha treballat per protegir Collserola'.

En un acte d'ICV aquest diumenge a Collserola, Boix ha assegurat que les al·legacions de l'Ajuntament al projecte de parc natural han tingut l'objectiu de retallar o debilitar els àmbits protegits a la serra. En resposta a aquestes declaracions, Recoder ha remarcat que han estat precisament ajuntaments com el de Barcelona, on governa ICV-EUiA, els que han posat pals a les rodes a la protecció de Collserola.

En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha ironitzat sobre les declaracions de Boix i li ha demanat que parli amb el conseller de Medi Ambient, el també ecosocialista Francesc Baltasar.

Lluís Recoder

El senyor Boix hauria de parlar amb el conseller Baltasar. A diferència de l'Ajuntament de Barcelona, Sant Cugat va defensar un parc el més gran possible.





L'alcalde ha atribuït les declaracions de Boix al fet que les formacions polítiques es troben immerses en període preelectoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.