El president de la JNC, Jordi Puigneró, és nomenat nou cap de gabinet d'alcaldia


  • Comparteix:

Jordi Puigneró compatibilitzarà la seva feina com a cap de gabinet d'alcaldia i cap local de la JNC.

Jordi Puigneró compatibilitzarà la seva feina com a cap de gabinet d'alcaldia i cap local de la JNC.

El cap local de la JNC de Sant Cugat, Jordi Puigneró, és el nou cap de Gabinet d'Alcaldia. D'aquesta manera, Puigneró substitueix en el càrrec a Manel Gabaldà. El nou càrrec de confiança de Lluís Recoder ha manifestat la seva voluntat de mantenir, un any més, la presidència de la Joventut Nacionalista de Sant Cugat fins que compleixi els 30 anys.

Puigneró ha explicat que el nou nomenament -per quatre anys- li permetrà convertir el que fins ara havia estat només una afició, la política, en la seva dedicació laboral. El nou cap de gabinet rep el nomenament amb una barreja, a parts iguals, d'il·lusió i responsabilitat. El propi Puigneró ha explicat quines seran, a partir d'ara, les seves funcions:

Jordi Puigneró

En el meu cas és donar suport en tot allò que sigui necessari a l'alcalde, sobretot el que afecta el gabinet com és protocol, imatge i premsa. Coordinar un equip de gent i que funciona tot de manera uniforme.


El gabinet d'alcaldia actuarà de forma transversal coordinant àrees com ara protocol, imatge i premsa. Per Puigneró, el fet que l'alcalde hagi confiant en ell per ser, en certa manera, la seva 'mà dreta' és un repte professional i personal:

Jordi Puigneró

Que l'alcalde et demani que sigui el cap de gabinet vol dir que diposita en mi una confiança molt gran. És un honor i espero estar a l'alçada.


En principi, Puigneró mantindrà alhora la presidència de la JNC ja que creu que el càrrec no ha de suposar cap incompatibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.