La presidenta del PP anuncia que votarà Rajoy en la Junta Directiva del seu partit


  • Comparteix:

Berta Rodriguez serà un dels 563 membres del PP que votarà la proposta de Rajoy com a candidadt del PP.

Berta Rodriguez serà un dels 563 membres del PP que votarà la proposta de Rajoy com a candidadt del PP.

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, participa avui a la Junta Directiva Nacional que el seu partit celebra per votar Mariano Rajoy com a successor d'Aznar com a candidat a la presidència del govern espanyol. Tot i que la votació serà secreta, la diputada santcugatenca ja ha anunciat la seva intenció de donar al seu vot afirmatiu a la candidatura del fins ara vicepresident primer com a candidat a les eleccions generals.

Aquest tràmit arriba després que José María Aznar proposarà aquesta tarda Rajoy com el seu succesor davant el comité executiu del partit. La popular Berta Rodríguez opina que l'elecció del president del govern ha estat la més encertada:

Berta Rodríguez

És una proposta molt favorable perquè tots sabem que Rajoy és un home de partit


Tot i les crítiques de l'oposició per la falta de democràcia en la manera com Aznar ha escollit el seu successor, Rodríguez creu que el procés de designació del candidat a les eleccions ha estat molt correcte:

Berta Rodríguez

Ha estat un procés correctíssim perquè considero que el candidat s'ha de coneixer en el moment que toca


Amb la proclamació demà de Mariano Rajoy es posa fi al procés obert en el XIV Congrés del PP, el gener del 2002, quan Aznar va anunciar la seva intenció de no presentar-se a la reelecció a les eleccions del març del 2004. Durant aquest temps els noms de Rajoy, Rodrigo Rato i Mayor Oreja han sonat per succeir el president del govern espanyol. Finalment ha estat Aznar qui 'a dit' s'ha declinat pel fins ara vicepresident primer i portaveu del govern espanyol, Mariano Rajoy, perquè agafi les regnes del projecte popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.