La CUP i el CASC reclamen a l'Ajuntament que trenqui relacions amb Indra

Logotip de l'empresa Indra

Política

Publicat el 28/oct/10 per Quim Sala

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) critiquen l'Ajuntament pel conveni que ha signat amb l'empresa Indra per impulsar un projecte de 'ciutat intel·ligent' al nostre municipi. Aquests col·lectius denuncien que el consistori 'faci tractes' amb una empresa que, segons diuen, es dedica a 'finançar la guerra'. La CUP i el CASC han reclamat a l'Ajuntament que anul·li totes les relacions que manté amb Indra.

Les crítiques de la CUP i el CASC arriben arran del conveni que ha signat l'Ajuntament amb l'empresa Indra per impulsar un projecte per convertir Sant Cugat en una 'ciutat intel·ligent'. Tot i que les associacions denunciants valoren algunes activitats que desenvolupa Indra, com unes tecnologies per atendre persones dependents o el control a distància dels regs dels parcs, la CUP i el CASC s'oposen al fet que l'Ajuntament mantingui relacions amb una empresa que, segons afirmen, fabrica míssils i submarins blindats.

En declaracions a Cugat.cat, el membre de la CUP Ignasi Bea ha indicat que l'Ajuntament no hauria de signar cap conveni amb una empresa que es dedica al 'negoci de la guerra' i ha reclamat al consistori que es replantegi la seva relació amb Indra.

Ignasi Bea

Demanem a l'Ajuntament que no faci tractes amb una empresa que es nodreix amb la indústria armamentística.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les forces armades espanyoles, l'OTAN i la marina italiana i francesa són alguns dels clients de l'empresa Indra.