CpC fa 'el millor' pacte amb el PSC tot i no anar en coalició, segons Roda


  • Comparteix:

Àlvar Roda

Àlvar Roda

Ciutadans pel Canvi (CpC) ha valorat el pacte signat aquesta setmana amb el PSC com 'el millor acord', tot i que els socialistes no han volgut renovar la coalició per presentar-se junts a les eleccions. El president de CpC i regidor santcugatenc, Àlvar Roda, ha destacat el model federalista a l'Estat espanyol i la llei electoral com a propostes de la plataforma acceptades pel PSC. A les properes eleccions els membres de CpC es presentaran com a independents a les llistes socialistes.

Roda valora l'acord que han signat amb el PSC com el més 'agosarat' que s'ha fet fins ara.

Àlvar Roda

Hem d'estar al costat del partit que ens ha inclòs el 90% de les nostres propostes. Aquest és el millor acord que hem fet amb el PSC.




Roda també ha destacat el model de federalisme com la proposta que més divergències ha comportat entre la plataforma i el PSC.

Àlvar Roda

Hem tingut més dificultats amb el tema identitari perquè creiem en un socialisme català i catalanista amb cos a l'Estat espanyol.



CpC també ha posat sobre la taula de negociació polítiques socials com la renda bàsica, la llei electoral per la qual ja han recollit més de 100.000 signatures i iniciatives de pau i drets humans. El 90% de les propostes s'han vist amb bons ulls des del PSC, que enguany no ha volgut renovar la coalició que els unia a CpC 'per un canvi d'estratègia', segons Roda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.