El Quart Cinturó i els túnels ferroviaris d'Horta i central, infraestructures reclamades per Recoder al nou govern de la Generalitat


Temes relacionats

Recoder reclama la construcció del túnel d'Horta viari (27/oct/10)

ICV considera 'il·legal' el nou traçat de la B-40 proposat per Foment ( 3/set/10)

Foment prorroga el termini d'al·legacions al Quart Cinturó un mes (12/ago/10)

El president de FGC, Joan Torres, partidari del desdoblament de la línea del Vallès (11/mai/10)


  • Comparteix:

Imatge de les obres del Quart Cinturó

Imatge de les obres del Quart Cinturó

La finalització del Quart Cinturó i la construcció dels túnels ferroviaris central i d'Horta són les infraestructures que el nou govern de la Generalitat hauria de prioritzar, segons ha indicat l'alcalde a Cugat.cat. Lluís Recoder també ha demanat al proper govern que impulsi l'acceleració de la ronda ferroviària amb ample europeu que passa per Sant Cugat, ja que permetria descongestionar el trànsit de les carreteres. Mira l'entrevista Cugat tv

En l'entrevista mensual a Cugat.cat, Lluís Recoder ha reclamat aquests dos túnels ferroviaris. El d'Horta seria un túnel que sortiria de la plaça de Catalunya de Barcelona i aniria fins a Glòries per travessar Collserola des del barri d'Horta i cap al Vallès. De la seva banda, el túnel central prolongaria la línia de Ferrocarrils de la Generalitat des de l'Avinguda Tibidabo fins a la nostra ciutat.

L'alcalde considera que el túnel central aproparia una estació de tren a les zones de la ciutat més allunyades dels ferrocarrils com, per exemple, l'avinguda de Cerdanyola. Per a Recoder, la construcció d'aquests dos túnels és 'fonamental'.

Lluís Recoder

Actualment, tenim el túnel de Vallvidrera, l'A2 i la C-58. Aquests dos túnels són fonamentals.



L'alcalde també ha remarcat la importància de l'acabament de les obres del Quart Cinturó. Recoder ho considera 'absolutament necessari' per descongestionar l'AP7 i la B-30.

L'alcalde també ha instat el nou govern de la Generalitat a accelerar la ronda ferroviària amb ample europeu, que ja està en marxa. Recoder considera que aquesta infraestructura, que passa per Sant Cugat, serviria com a sortida de mercaderies del port de Barcelona cap a la frontera i indica que, a més, milloraria la qualitat de l'aire.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.