Pas endavant per a la urbanització del carrer Alps, que rebrà diners del pressupost de lliure disposició


Temes relacionats

La zona del carrer Alps rep la partida de lliure disposició de Mira-sol tot i les discrepàncies (22/jul/10)

Els veïns de Mira-sol denuncien el retard en l'urbanització dels carrers Alps, Mallorca i Pla (10/feb/10)


  • Comparteix:

Imatge del carrer Alps

Imatge del carrer Alps

El ple municipal ha donat el vistiplau a l'aprovació inicial a les contribucions especials per urbanitzar el carrer Alps i el seu entorn, ubicats a Mira-sol. Aquest tràmit ha rebut el suport de l'equip de govern, el PSC i ICV-EUiA, i l'abstenció d'ERC i del PP. Tot i això, els partits d'esquerres lamenten que el 80% del pressupost de la partida de lliure disposició d'aquest districte, més de 300.000 euros, es destinin a rebaixar les quotes dels veïns.

Segons el PSC, ICV-EUiA i ERC, destinar el pressupost de lliure disposició a reduir les quotes als veïns afectats crea un greuge comparatiu respecte sectors d'altres districtes que també han demanat aquesta mesura per urbanitzar les seves àrees.

El regidor del PSC, Ferran Villaseñor, ha qualificat aquesta decisió d''alcaldada' i ha remarcat que serveix per complir les promeses electorals d'urbanitzar tots els districtes. Per la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha respost que són els veïns del consell de districte els que decideixen la destinació d'aquests diners.

Ferran Villaseñor / Jordi Joly

No volem que aquests diners serveixin per complir part de les promeses electorals. / Els districtes decideixen l'ús d'aquests diners.




Les discrepàncies amb la manera de finançar aquestes contribucions va fer que només sis integrants del consell de districte dels més d'una quinzena que en formen part assistissin a la reunió extraordinària que va prendre aquesta decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.