El PSC denuncia problemes a les promocions de Promusa i insta l'empresa municipal a solucionar-los


  • Comparteix:

Villaseñor i Soler, en imatge d'arxiu

Villaseñor i Soler, en imatge d'arxiu

El PSC demana públicament explicacions a Promusa per les queixes de llogaters i propietaris de pisos de protecció oficial al municipi. Segons els socialistes, diverses promocions de l'empresa municipal tenen mals acabats en la construcció i baixa qualitat d'alguns serveis. Per això, el PSC presentarà una moció al proper ple per auditar la qualitat de les obres i dels serveis de les promocions municipals.

Els socialistes han rebut diverses queixes de residents a les promocions del Mar de la Xina, la caserna de Mira-sol, Vollpelleres, Josefina Mascareñas i Can Minguet per deficiències en els seus habitatges. A més, segons el PSC, els usuaris que es dirigeixen a Promusa per solucionar les problemàtiques no troben una resposta àgil de l'empresa municipal.

El secretari de Política Municipal del PSC, Pere Soler, adverteix que la imatge de Promusa s'està deteriorant.

Pere Soler

No pot ser que es pugui associar el fet que sigui públic a mala qualitat.



En aquest sentit, els socialistes presentaran una moció al proper ple. Essencialment, el PSC demana que s'auditin la qualitat de les obres i la gestió de serveis que es presten a les promocions municipals. Ferran Villaseñor és primer secretari del PSC.

Ferran Villaseñor

Promusa no ha d'anar a remolc de les queixes dels veïns.



El PSC ha assegurat que ha fet arribar aquestes queixes al consell d'administració de Promusa, però que les ha fet públiques arran de la manca de solucions als problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.