Els socialistes critiquen Mas per acusar la fiscalia per l'última intervenció sobre el 'cas Millet'

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 5/nov/10 per Raquel Ligero

L'agrupació local del PSC critica l'acusació del candidat a la presidència de la Generalitat per CiU, Artur Mas, a la fiscalia d''entrar en campanya' a tres setmanes de les eleccions, en referència al 'cas Millet'. Segons els socialistes, el líder convergent hauria de preocupar-se per resoldre les responsabilitats internes del partit en lloc de criticar un fiscal en concret.

Artur Mas ha fet unes declaracions aquesta setmana on critica que la fiscalia hagi intervingut perquè el jutge actuï quan falten poques setmanes per als comicis després d'un any i mig des que es va destapar el cas Millet. El candidat de CiU al Parlament ha assegurat que 'algunes persones dins la Fiscalia' no volen que es produeixi un canvi de govern a Catalunya. En aquest sentit, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha apuntat que Mas està fent les mateixes declaracions que fa el PP a València sobre el cas Gürtel, que només serveixen per tapar el problema.

Ferran Villaseñor

El senyor Mas hauria de preocupar-se de resoldre les responsabilitats internes que toqui, a banda de les responsabilitats penals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els socialistes santcugatencs consideren que no és positiu que la ciutat aparegui constantment en els mitjans de comunicació involucrada en casos de comissions il·legals de CiU a nivell nacional. A més, han tornat a insistir perquè l'alcalde, Lluís Recoder, expliqui d'on va sortir la suposada comissió del 4% que la constructora Ferrovial hauria negociat amb Fèlix Millet per l'adjudicació de les obres del PAV-3.