ICV-EUiA s'afegeix a les crítiques veïnals i del PSC pel mal estat dels pisos de Promusa


Temes relacionats

Promusa reivindica la qualitat dels habitatges municipals però reconeix que cal millorar alguns serveis ( 5/nov/10)

El PSC denuncia problemes a les promocions de Promusa i insta l'empresa municipal a solucionar-los ( 4/nov/10)


  • Comparteix:

Desperfectes de l'alumini del terrat de l'edifici

Desperfectes de l'alumini del terrat de l'edifici

ICV- EUiA se suma a les queixes del PSC sobre el mal estat de diverses promocions de pisos de protecció oficial construïdes per l'empresa municipal Promusa. Les dues formacions presentaran una moció conjunta al proper ple per auditar la qualitat dels immobles. El regidor ecosocialista Jaume Massanés també ha criticat que el gerent de Promusa, Lluís Hosta, qualifiqui de 'petits desperfectes' danys que cada veí ha hagut d'arreglar amb el seus diners.

Els veïns de la promoció de Can Canyameres, lloc on ha tingut lloc la roda de premsa, van fer una denúncia on constaven 36 defectes de construcció. Els més destacats són les plaques d'alumini que han volat, les plaques solars que no funcionen, les filtracions d'aigua als pàrquings i els balcons del menjador que s'inclinen cap a l'interior dels habitatges.

Una de les veïnes afectades a la promoció de Can Canyameres, Marta Sibina, ha detallat altres desperfectes amb què s'han trobat.

Marta Sibina

Hi ha cables de les plaques solars creuats, m'han arreglat 15 vegades les del menjador i les plaques d'alumini del terrat han volat.



El regidor d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, s'ha referit així al gerent de Promusa, que ha tret importància als danys veïnals.

Jaume Massanés

Lamentem que surti el senyor Hosta dient que són petits problemes. Hauria d'estar aquí i veure tots els danys que tenen els immobles.





En concret, els veïns d'aquesta promoció s'han hagut de fer càrrec d'alguns desperfectes de construcció que pertoquen a la promotora municipal, segons han dit, com la porta del pàrquing. Els veïns destaquen que la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es va comprometre a fer pagar aquesta despesa a Promusa, encara que de moment no han rebut cap resposta de la promotora municipal.

A més, veïns d'altres promocions de Promusa com els de Benet Cortada a Volpelleres i els de Mira-sol Centre al Turó de Can Mates també s'han queixat d'avaries similars als seus edificis. Per aquest motiu, el PSC i ICV-EUiA presentaran al proper ple municipal una moció per auditar l'estat dels immobles construïts per Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.