El PSC acusa l'equip de govern de fer electoralisme en la primera pedra d'una promoció de Promusa


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, en imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor, en imatge d'arxiu

El PSC qualifica d''acte electoralista' la col·locació de la primera pedra d'una promoció d'habitatge de Promusa aquest cap de setmana. Els socialistes lamenten que aquest acte tingui lloc a tres setmanes de les eleccions i sense que s'hagin licitat les obres dels habitatges.

Segons els socialistes, aquestes obres a l'avinguda de Francesc Macià encara trigaran a començar, ja que encara cal adjudicar per sorteig aquests habitatges de venda per obtenir-ne el finançament. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, denuncia que l'equip de govern tracta de ximples els ciutadans.

Ferrna Villaseñor

Posar una primera pedra a una promoció que trigarà a construir-se és electoralista i una manera de tractar de ximples la ciutadania.




A més, els socialistes han lamentat que no s'hagi tingut en compte l'oposició en la primera edició dels 'Diàlegs de Comerç'. Villaseñor insinua que s'ha tractat d'un acte electoral.

Ferran Villaseñor

El regidor i el president dels comerciants es referien al consistori quan havien de parlar de l'equip de govern.


El PSC també ha criticat que l'alcalde, Lluís Recoder, assegurés que el govern de la Generalitat ha maltractat Sant Cugat en els pressupostos de la darrera legislatura. En aquest sentit, els socialistes han reivindicat el nivell d'inversions del tripartit a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.