El PSC es posa com a repte superar els 9.000 vots a les eleccions de la tardor


  • Comparteix:

Superar els 9.000 vots a Sant Cugat és l'objectiu de l'agrupació locals dels socialistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya . El Partit Socialista intentarà recuperar a Sant Cugat els prop de dos mil vots que va perdre entre les eleccions catalanes del 95 i les municipals del maig passat.

La campanya electoral tindrà com a acte central un sopar amb el candidat Pasqual Maragall, encara amb la data per confirmar. El primer secretari de la formació santcugatenca, Salvador Gausa, explica que el PSC pretén recollir els desitjos de canvi de la població catalana.

Salvador Gausa

El PSC espera recollir la inquietud social de la societat catalana per convertir-la en una majoria política


Els socialistes santcugatencs faran una campanya amb la qual intentaran aproximar-se a la població i escoltar les preocupacions de la ciutadania. La secció local del PSC recorrerà al tradicional porta a porta i comptarà amb equips de persones que visitaran els col·lectius i les associacions locals. El coordinador de la campanya de les eleccions catalanes a Sant Cugat, Jaume Buscallà, convida la gent a participar en els actes electorals.

Jaume Buscallà

Des d'aquí convidem a tothom que vulgui participar d'aquesta campanya a venir a tots els actes: tindrem la seu oberta a tothom


Els socialistes també han anunciat a la presentació de la campanya que els integrants de les llistes electorals a la demarcació de Barcelona es coneixeran probablement la propera setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.