Acusen de sectarisme la Generalitat per ometre Sant Cugat en una nota sobre Transparència Internacional


  • Comparteix:

L'Ajuntament és omès a la nota de premsa de la delegació del govern

L'Ajuntament és omès a la nota de premsa de la delegació del govern

L'equip de govern acusa de sectarisme el govern de la Generalitat per ometre Sant Cugat en la convocatòria de premsa de l'entrega del Premi Transparència Internacional. En aquest escrit sobre l'entrega dels premis als consistoris més transparents de l'Estat espanyol, en els quals Sant Cugat està en primera posició per segon any consecutiu, la delegació de la Generalitat a Madrid només destaca la ciutat de Sabadell i arracona el nom de Sant Cugat.

La convocatòria, enviada des de la delegació a Madrid del govern català, s'anuncia que 'l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, recollirà a Madrid el Premi Transparència a la seu de la Fundación Ortega y Gasset'. L'escrit afegeix que Sabadell ha obtingut 'el màxim índex de transparència' sense citar que Sant Cugat ha obtingut la mateixa puntuació. Segons l'equip de govern, 'aquest oblit és imperdonable'.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat aquest 'oblit'. Son declaracions a Cugat.cat

Lluís Recoder

No em sembla que sigui una cosa lògica i normal que s'exclogui un ajuntament. A la Generalitat li hauria d'agradar que siguin dos els ajuntaments catalans premiats.


A més, la nota amaga el nom de Sant Cugat quan afirma que 'l'Ajuntament de Sabadell ha superat en puntuació totes les capitals de província catalanes i és la primera de les ciutats catalanes grans'.

L'equip de govern lamenta també que l'alcalde, Lluís Recoder, no hagi estat convidat a una trobada informal amb periodistes, diputats i diputades a Madrid amb el mateix delegat del govern José Cuervo, al Centre Cultural Blanquerna, que pertany a la mateixa Generalitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doncs que esperem d´aquest Tripartit.....? manipulació i manipulació.Com podem creure en ells? Com diu la dita"Pels seus fruits els conexeireu" i mes clar l´aigüa.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 16/nov/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.